Gedrag herhalen, maar andere uitkomsten verwachten? Dat is een utopie.

 Brieep zet medewerkers positief en vanuit zichzelf in beweging om ze andere dingen of dingen anders te laten doen dan voorheen. Alleen daarmee krijg je andere en dus gewenste resultaten. Of het nu gaat om meer betrokkenheid, kosten te besparen, een nieuwe manier van samenwerken of het verbeteren van de output van een team of afdeling.

 

Hoe we dit toepassen?

 

Wat zijn de uitdagingen binnen de organisatie en hoe zijn ze ontstaan? Dat wordt in de intake besproken. Op basis van deze analyse ontwikkelen we samen het raamwerk van het programma en wordt er berekend wat de impact is op bijvoorbeeld de tevredenheid, de retentie van medewerkers of klanten en de efficiency van de organisatie. De inhoud van het programma wordt samen met alle betrokkenen (de organisatie en de deelnemers) vormgegeven. Datgene wat het belangrijkste blijkt te zijn, wordt het hoofddoel. Wil je mensen bepaalde maatregelen laten naleven? Een bepaalde verandering doorvoeren in het gedrag van je werknemers? Met Brieep integreer je gedragsverandering in de dagelijkse gang van zaken. De missies stimuleren deelnemers op een leuke manier gewenste doelen te halen en zelf keuzes te maken. Het resultaat is een blijvende, meetbare en inzichtelijke verandering die dus echte impact heeft.

brieep-mockup.png

Contact opnemen

Weten wat de mogelijkheden zijn om gedragsverandering te bewerkstelligen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.