Een diverse groep mensen bij elkaar laten komen om gezamenlijk tot ideeën te komen die resulteren in het oplossen van een uitdaging.

De intervisie toepassing van Brieep faciliteert het volledige intervisie proces. Van idee tot opvolging en uitrol van de bedachte activiteiten. Bovendien koppelt het platform de ontwikkeling van specifieke vaardigheden specifiek aan iedere deelnemer.

 

Hoe we dit toepassen?

 

In de gezondheidszorg en organisaties waar mensen met elkaar een werkvraag of -uitdaging op een gestructureerde manier willen beantwoorden, ondersteunt het Brieep-platform door de intervisiegroep(en) te faciliteren. Aan de hand van de diverse missies in Brieep doorloopt een groep de intervisie-stappen. Aan het einde worden alle ideeën, afspraken en bijbehorende acties vastgelegd. En wordt de volgende intervisiemeeting ingepland. 

 

Ook de opvolging van de gemaakte afspraken worden bewaakt en geborgd. Bovendien kan een deelnemer zich individueel ontwikkelen in een vaardigheid die toegepast kan worden binnen het intervisietraject. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van feedback, het duidelijk formuleren van een standpunt en overtuigen.  

 
brieep-mockup.png

Contact opnemen

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event of congres? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.