De toekomst van leren en ontwikkelen.

Wat is Brieep

Brieep is een toegankelijk platform waar door middel van gamification technieken mensen in beweging worden gezet en ontwikkeling en gedragsverandering gestimuleerd. Deelnemers kunnen eigen keuzes maken in hun ontwikkelingstraject door de missies te volbrengen. Deze missies zijn dusdanig ingericht dat gedragsverandering op een effectieve manier wordt gefaciliteerd. Resultaten zijn zichtbaar en meetbaar en de deelnemers worden voor hun inspanningen beloond. De vergaarde experience points kunnen zij inzetten voor trainingen/opleidingen en/of andere incentives die bijdragen aan de gewenste verandering of ontwikkeling.

Ontstaan van Brieep

6 jaar geleden is er vanuit het denk-lab van Lenard and Lenard een ambitieus project gestart om antwoord te geven op de volgende concrete vragen: hoe maken we zelfontwikkeling leuk, relevant, betaalbaar en meetbaar? Hoe zetten we mensen positief in beweging? Hoe maken we kennis en feiten toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen wereldwijd? Dit project was de start van Brieep.

Visie

Brieep heeft de ambitie om kennis en inhoud op zo’n manier toegankelijk te maken dat mensen met plezier leren en zich ontwikkelen. Wanneer mensen beschikken over meer kennis, feiten en inhoud kunnen zij betere keuzes voor zichzelf maken en daarmee ook voor de maatschappij. Mensen gaan op eigen initiatief beter voor zichzelf en voor elkaar zorgen en dragen zo bij aan een gezondere maatschappij en wereld.

Missie

Wij geloven dat verspreiding van kennis en inhoud zorgt voor een betere, gezondere wereld. Wij geven mensen inzicht in en toegang tot feiten zodat zij de zin van de onzin kunnen scheiden. Ratio, samen met empathie vormen dan de basis van keuzes. Zo stellen wij mensen in staat duurzamer om te gaan met zichzelf, de maatschappij en de planeet.

Werkwijze

Voor elk traject maken wij een business case. Pas als blijkt dat de business case genoeg oplevert, zullen wij een klant voorstellen de business case te realiseren.

Nadat de business case is goedgekeurd, worden de specifieke functionaliteiten geüpload in de speciaal ingerichte omgeving. Waarbij we gebruik maken van onze eerdere ervaringen en de al eerder ontwikkelde functionaliteiten. Samen richten we de missies in, die erop gericht zijn de vastgestelde doelen te bereiken.

brieep-mockup.png

Contact opnemen

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming of organisatie?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Heb je al een inlog-code?

Wanneer je al een inlog-code hebt, kun je Brieep downloaden in de App Store of Google Play Store.